Nieuws

Zalm met tomatensalsa

zalm tomaat





  • Zalm met tomatensalsa
  • Deze zalm met tomatensalsa is een typisch zomergerecht. Bereid de zalm lekker op de barbecue en je hebt een heerlijk gerecht (kan ook in de oven).
Porties Kook Tijd
4 personen 30 minuten

Ingrediënten

Instructies

  1. Verwarm de oven voor op 160 graden Celsius of breng de barbecue op gang met kolen tot ze een witte laag laten zien.
  2. Vermeng alle ingredienten (behalve de zalm) in een klein kom en laat het 30 minuten koelen zodat de smaken kunnen mengen.
  3. Bak de zalm 15-20 minuten in de oven bakken of grill ze op de barbecue.
  4. Serveer de zalm met daarop een schep tomatensalsa. Je kunt dit gerecht ook af laten koelen en koud eten bij een picknick.

Extra informatie

Vergeet niet op smaak te brengen met peper en zout.

bron: sparkpeople